Saturday, May 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Paul George u Oklahomi

Zvijezda Indiana Pacersa, Paul George je u noći s petka na subotu razmijenjen u Oklahoma City Thunder, a u suprotnom smjeru odlaze Domantas Sabonis i Victor Oladipo i pick prve runde drafta iduće godine koji je pripadao Minnesoti.

Iznenađujuća je ovo vijest s obzirom na to da u smjeru Indianapolisa nisu otišli nikakvi izbori na draftu već dva igrača upitnog igračkog plafona. Ni to ne bi bilo čudno da na tržnici u NBA ligi nema momčadi koje su spremne ponuditi bolji „paket“ od ovoga. Prvi u redu su Boston Celticsi koji su prema izvještajima Jeffa Goodmana, izvjestitelja američkog medija ESPN nudili u dva navrata čak tri izbora prve runde narednih draftova uz još dva igrača od kojih je jedan bio Jae Crowder. To su bile ponude na trade deadlineu i na draft večeri.

George je nedavno izjavio da se želi vratiti u Los Angeles gdje je odrastao, a Thunder će se nadati da će ga Russell Westbrook uspjeti nagovoriti na ostanak i  na kraju iduće sezone.

Četverostruki NBA All – Star je prošle sezone postizao 23,6 poena, 6,6 skokova, 3,3 asistencije i 1,6 ukradenih lopti po utakmici. Za vrijeme doigravanja je bio na 28 poena, 8,8 skokova, 7,3 asistencije i 1,8 ukradenih lopti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE