Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Paul George uskoro potpisuje novi ugovor s Pacersima

Sjajni krilni igrač Indiana Pacersa, Paul George, izjavio je kako će uskoro potpisati novi ugovor s Indiana Pacersima, tako da njihovi navijači ne moraju strahovati da bi ih mogao eventualno napustiti.

George je prošle sezone zbog ozljede Dannyja Grangera dobio priliku postati vodeći igrač svoje ekipe, što je i iskoristio te je prešao s razine talentiranog igrača na zvijezdu NBA lige, a kako su mu tek 23. godine, očekuje se da će svake sezone biti sve bolji.

Stoga Pacersi ne žele ništa prepuštati slučaju nego će već ovoga ljeta produžiti njegovog ugovor, koji ističe za godinu dana. I sam George je potvrdio da je u pregovorima s čelnicima ekipe te da uskoro možemo očekivati objavu postignutog dogovora.

“U pregovorima sam s ekipom oko dugogodišnjeg ugovora”, izjavio je George. “Potpisat ću ugovor prije početka nove sezone.”

Prošlu je sezonu George završio s prosjecima od 17,4 poena, 7,6 skokova i 4,1 asistencije, što mu je donijelo naslov igrača koji je najviše napredovao, a sudjelovao je i po prvi puta u karijeri na All-Star utakmici. U doigravanju je dodatno podigao svoje brojke i vodio ekipu du finala Istoka, gdje ih je svladao Miami nakon sedam utakmica.

Latest Posts

NE PROPUSTITE