Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Paul George se vraća u nedjelju protiv Miami Heata

Zvijezda Indiana Pacersa, 24-godišnji Paul George, vratit će se na NBA terene u nedjelju kada Indiana Pacersi u svojoj dvorani igraju protiv Miami Heata.

Georgeu će ovo biti prva košarkaška utakmica nakon hororičnog loma noge u trening susretu američkih selekcija koji se igrao u kolovozu prošle godine.

”Oporavak je bio dug proces i ovo je samo još jedan korak. Zahvaljujem se svima, obitelji, prijateljima, doktorima, trenerskom osoblju, trenerima i cijeloj obitelji Indiana Pacersa koji su me bodrili i hrabrili. Uzbuđen sam, ali sam svjestan da je ovo još faza rehabilitacije i da se moram još raditi do potpunog povratka”, rekao je George.

Predsjednik kluba Larry Bird se nadovezao: ”Sretni smo što se Paul vratio u košarkašku uniformu, ovo je još jedan korak u rehabilitaciji ozljede. Sjajno je radio da bi došao do ovoga trenutka i ima još posla, ali ovo je pozitivan pomak i nadamo se da će u budućnosti biti na sto posto. Njegova minutaža će biti ograničena u susretima koje bude igrao tako da možemo procijeniti njegov daljnji oporavak.”

Indiana Pacersi su trenutno na 10. mjestu Istoka s omjerom 33-43, a za osmoplasiranim Miami Heatom zaostaju samo jednu i pol utakmicu, tako da borba za doigravanje još nije gotova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE