Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Paul George zadaje glavobolje Pacersima

Iako je tek veljača, neke ekipe već razmišljaju o ljetu. Naime, Indiana Pacersi očekuju ljeto puno akcije. Glavni zadatak: produžiti ugovor s glavnom zvijezdom na rosteru, Paulom Georgeom.

Ali, prema Georgeovim posljednjim izjavama, to neće biti lak zadatak. Kada su ga pitali želi li nastaviti svoju karijeru u Indianapolisu, dvadeset šestogodišnjak je ostao neodređen. George je nastavio pričati o nedavnom razgovoru s predsjednikom ekipe Larryjem Birdom. Osim toga, izjasnio se kako želi igrati za ekipu koja ima velike šanse za osvajanje titule.

Kao što sam rekao Larryju, uvijek želim igrati za pobjedničku ekipu. Uvijek želim biti dio ekipe koja ima šanse da osvoji sve. To je važno. Želim se natjecati za nešto. Frustrirajuće je igrati utakmice samo zbog statistike i samo kako bi iskazao sebe. Želim priliku da igram za titulu. Želim biti prvi i donijeti titulu u Indianu.“

George je postao jedan od najboljih two-way igrača u ligi. Unatoč strahovitoj ozljedi noge koju je zadobio 2014, on se uspješno oporavio i ponovno igra na elitnom nivou. Tako ni ova sezona nije bila drugačija te je, po četvrti put u karijeri, proglašen All-Starom i trenutno vodi Pacerse u doigravanje.

Georgu je sljedeća sezona zadnja na ugovoru te u njoj ima i opt out klauzulu. Ako ju George odluči iskoristiti, on će tada zasigurno postati, zbog svoje odlične igre na oba kraja parketa, najtraženiji free agent 2018. Time George stavlja pritisak na Pacerse. Sada oni, ako žele zadržati najboljeg igrača, moraju poboljšati ekipu te ga tako uvjeriti kako će imati šansu da osvoji titulu s njima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE