Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Paul George želi mentorstvo LeBrona Jamesa

Najbolji košarkaš današnjice LeBron James otkrio je da neće imati ništa protiv da bude mentor mladoj zvijezdi Indiana Pacersa Paulu Georgeu, iako mu je upravo on, odnosno Indiana, na Istoku NBA lige najveći konkurent za osvajanje konferencijskog naslova.

George je prije koji dan samoinicijativno izjavio da bi volio preko ljeta surađivati sa zvijezdom Miami Heata i dvostrukim osvajačem NBA prstena unazad dvije godine.

“Bilo bi sjajno samo razgovarati s njim o košarci, jer vjerujem da je on igrač koji me razgovorom i načinom razmišljanja može podići na iduću, a potom i na još višlju razinu. Nadam se da ćemo jednog dana imati takav odnos da je on osoba s kojom mogu razgovarati o svojoj košarci. Ne tijekom sezone, ali nadam se preko ljeta”, bile su riječi Georgea, na koje je James ubrzo odgovorio.

“Znate mene. Ja nemam ništa protiv. Nemam ništa protiv da ponudim dečkima pomoć. Tko god da me pita. Svi znaju da su moja vrata i telefonska linija uvijek otvoreni”, rekao je James.

Podsjetimo, James je posljednjih nekoliko ljetnih mjeseci trenirao i radio s Kevinom Durantom, igračem s kojim se bori za naslov najkorisnijeg košarkaša NBA lige (MVP), ali i naslov najbolje momčadi na planeti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE