Tuesday, December 12, 2023

ZADNJE OBJAVE

Paul i Anthony gledaju prema Kini

Chris Paul i Carmelo Anthony izjavili su da æe razmotriti ponude da zaigraju profesionalnu košarku u Kini ukoliko ne bude rješenja lockouta u NBA ligi.

Obojica igraèa su na turneji po Kini i prate sve vijesti iz SAD-a oko lockouta. Sa Kobeom Bryantom koji stalno odbija ponudu iz Turske, Paul i Anthony razmatraju moguænosti igranja preko oceana. Na pitanje novinara gdje bi otišli, Anthony je odgovorio: “Kina.” Paul je odgovorio: “Isto Kina, bez pitanja.” Odgovor je možda bio takav da bi udovoljio domaæinima, ali je Anthony dodao: “Ima puno povijesti ovdje, navijaèi su odlièni, zašto ne, zašto ne probati?”

U meðuvremenu, Portlandov organizator Patty Mills kaže da gleda moguænost povratka u svoju Australiju da igra u National Basketball League sve dok se lockout ne završi. “Najvažnije za mene je da naðem mjesto gdje æu igrati”, rekao je Mills u razgovoru za jedne australske novine. “Razmišljam igrati u NBL, ali ekipe u Europi su druge moguænosti. Trenutaèno nema zbrke, donijet æu odluku u sljedeæih par mjeseci.”

Što se tièe Anthonyja i Paula, obojica pripadnici zlatne amerièke košarkaške reprezentacije na Olimpijskim igrama u Pekingu, oni su nastavili posjet Hong Kongu u srijedu prije nastavka dalje u Kinu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE