Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Paul Millsap u Hawksima

Nakon sedam provedenih sezona u dresu Utah Jazza Paul Millsap odlučio je dres momčadi iz Salt Lake Cityja zamijeniti onim Atlanta Hawksa. Od jučer novo krilo Hawksa odabran je na NBA Draftu 2006. godine, od strane Ute u drugoj rundi, tek kao 47. izbor.

Jazzeri su od ove sezone odlučili izgraditi novu, mladu momčad te su zbog tog razloga odlučili da im Millsap više nije potreban, a podsjećamo da je prije njega iz ekipe otišao i Al Jefferson, u Charlotte Bobcatse.

Millsap je sjajan all-round igrač, jako dobrog šuta s poludistance, prosječne obrane i može igrati obje krilne pozicije. S Hawksima je potpisao dvogodišnji ugovor vrijedan 19 milijuna dolara i čini se da je Atlanta ovim potezom definitivno isključila mogućnost produljenja ugovora Josha Smitha koji je gotovo identičan igrač Millsapu.

U prošloj sezoni Millsap je za Jazz odigrao 78 utakmica, prosječno je na parketu provodio 30 minuta što mu je bilo dovoljno za 14,6 poena, 7,1 skokova, 2,6 asistencija te po jednu ukradenu loptu i jednu blokadu po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE