Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Paul napustio Clipperse zbog sukoba s Riversima?

Nakon što su kružile priče da Doc Rivers i Chris Paul nisu u dobrim odnosima kao prije prašina se digla i nakon navodnih informacija o ulozi koju je Austin Rivers imao u prelasku Paula u Houston Rocketse. Prema Michaelu Eavesu, novinaru ESPN-a, Paul se nije slagao ni s Austinom a ne samo Docom.

“Nazvao sam Chrisa i pitao ga, `Što ima novo?`”, rekao je Austin Rivers za USA Today Sports dok je bio u Vegasu i gledao NBA ljetnu ligu. “Chris je rekao: `Ovo je najveće sranje koje sam vidio u životu. Ovo nema smisla`”.

“Onda sam mu ja rekao: `Uopće ne moraš govoriti ništa i izlaziti u javnost, meni ne odgovara da to radiš. Onda će se još više dignuti prašina, još će o tome dva dana pričati. Podnijet ću to. Ne zanima me. Suočavam se s tim stvarima od svoje šeste godine. Stvarno me ne zanima.`”

Pričali su približno 40 minuta, a Paul je naglašavao da je više presudila želja da se pridruži Jamesu Hardenu nego da ostane u Los Angeles Clippersima.

“Što ja imam s nečijom odlukom?”, Austin Rivers se pitao. “Chris je htio prijeći u Rocketse jer je već neko vrijeme u Los Angelesu. Imao je sjajnih godina ovdje, ali je htio nešto novo kao i većina igrača. Jako jednostavno.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE