Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Paul Pierce još uvijek nije oprostio Allenu odlazak u Miami

Zvijezda Boston Celticsa i ponajbolji NBA igrač zadnjih 15 godina, Paul Pierce otkrio je kako još uvijek nije oprostio Rayu Allenu odlazak u Miami Heat.

Ray Allen je kao slobodan igrač prošloga ljeta potpisao ugovor za Miami Heat jer je smatrao da u toj momčadi ima više šanse za osvajanjem naslova. Takav potez nije naišao na odobravanje Paula Piercea, legende Bostona, koji je jučer progovorio o svojem bivšem suigraču.

“Jednoga dana, kada završimo svoje karijere, siguran sam da ćemo moći pričati o tome”, odgovorio je Pierce na pitanje novinara može li oprostiti Allenu prelazak u Miami. “Ali trenutno ne možemo. Njegov potez me pogodio. Recimo da igramo protiv Lakersa za osvajanje naslova prvaka, a on dvije godine poslije potpiše za Lakerse. To je ekvivalent onoga što je učinio.”

Poznato je da su Celticsi i Lakersi najveći rivali u povijesti lige, tako da ova izjava Piercea itekako ima na težini i govori koliko je još uvijek povrijeđen što ih je Allen napustio. Čuo je Allen ove izjave svog bivšeg suigrača, te je odgovorio na pomirljiv način.

“Znam da ga je to pogodilo, ali on razumije zašto sam to napravio. Možemo se međusobno pogledati u oči jer on zna što sam morao napraviti”, izjavio je Allen.

Miami je ove sezone jedan od najvećih favorita za osvajanje naslova prvaka, dok Boston ne možemo svrstati u tu kategoriju. Imali su velikih problema s ozljedama te je početkom 2013. godine Rajon Rondo završio svoje nastupe u ovoj sezoni zbog ozljede koljena. Tada se znalo da Boston više nema šanse ove sezone, jer bez njega se ne mogu nositi s najboljim ekipama lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE