Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Paul Pierce: Ne mogu podnijeti LeBrona Jamesa

Paul Pierce, novi igrač Washington Wizardsa večeras započinje svoju 15. sezonu u NBA ligi u gostima protiv prošlogodišnjih finalista Miami Heata. Istina je dao izjavu na ESPN-ovoj radio emisiji u kojoj govori o suparništvima i o tome koga ne može podnijeti u ligi.

„Ovo je drugačija era. Momci sve više treniraju zajedno ljeti. Više je prijateljstava u ligi. Nisu ovo osamdesete kada je bilo više suparništva, neprijateljstva i sukoba.“ Rekao je Pierce. „Danas se svi igrači slažu. Svi žele igrati jedan s drugim. Žele pobjeđivati. Igraju za reprezentaciju cijelo ljeto, ljetne lige, treniraju zajedno i upoznaju se bolje. Pokušavaju se pridružiti jedni drugima i osvajati naslove. Novo je doba i tako će biti u budućnosti, moramo to prihvatiti.“

Pierce koji je i sam bio dio velike trojke te je taj trend možda i sam započeo svakako je potreban NBA ligi. Daje dašak old-school suparništva i započinje trash-talkove.

„Ne mogu podnijeti nikoga od novih igrača“ dodao je Pierce, misleći pritom na LeBrona Jamesa i njegovu generaciju. „Želim pobijediti svih njih.“

Prošle sezone The Truth je igrao za Brooklyn Netse a ove se pridružio Wizardsima kojima će pokušati pomoći u napadanju vrha Istočne konferencije. Za Netse je u protekloj sezoni igrao u 75 susreta i prosječno je postizao 13,5 poena uz 4,6 skokova i 2,4 asistencije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE