Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Paul Pierce nezadovoljan minutažom

Paul Pierce sa svojih 38 godina igra 18. sezonu u NBA ligi u svojoj četvrtoj momčadi. U playoffu je nastupio 13. puta te 2008. otišao do kraja i okitio se naslovom i titulom MVP finala.

Trenutno brani boje LA Clippersa koji u doigravanju vode protiv Trail Blazersa s 2-0 u seriji, a utakmicu broj dva Pierce je presjedio na klupi što mu je prvi put u njegovoj bogatoj karijeri da je zbog odluke trenera čitavu utakmicu gledao s klupe.

Paula je u Clipperse doveo njegov bivši trener iz Celticsa Doc Rivers u nadi da će biti mentor mladim momcima te svojim iskustvom doprinijeti kako na terenu tako i van njega. No, Pierce nije zadovoljan svojom ulogom na terenu i minutažom koju dobiva od Riversa.

„Tako je kako je“, započeo je Pierce te nastavio: „Kao igrač i natjecatelj želite da igrate i da pomažete svojoj momčadi da pobjedi. Pogotovo u tijesnim utakmicama koje sam odigrao nekolicinu puta, želite da doprinesete, a to je na najvećem nivou zaista teško“.

Ovogodišnje utakmice u doigravanju mogle bi biti posljednje za Piercea u njegovoj bogatoj karijeri.

„Posljednjih nekoliko godina odluku o mirovini donosim tek na kraju sezone. Isti će slučaj biti i ove sezone, moja odluka će doći po završetku sezone“.

S obzirom na to u kakvom je stanju Pierceova minutaža u Clippersima (6 poena u prosjeku za 18 minuta) ne bi čudilo da sljedeća sezone započne bez Istine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE