Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Paul Pierce poslao poruku Celticsima: “Beat the HEAT! Beat the Heat!! Letssss gooo”

Ako na kugli zemaljskoj postoji osoba koja “miriše” na ljubav i strast prema Boston Celticsima, to je definitivno Paul Pierce. Pierce je zapravo posljednja ikona i idol franšize Celticsa, momak koji je odrastao u Los Angelesu, a zatim postao ne samo legenda Celticsa već i njihov najveći obožavatelj.

Jedino što voli više od svoje momčadi je “mrziti” Los Angeles Lakerse te još više Miami Heat, momčad s kojom se godinama borio u istočnoj konferenciji.

Pierce i Celticsi su vodili legendarne košarkaške bitke protiv Miami Heata, čim je LeBron James “odveo svoje talente” na South Beach i iako LeBron više nije dio te franšize, The Truth očito još uvijek smatra Miami velikim rivalima.

Čim je momčad Brada Stevensa srušila Toronto Raptorse u uzbudljivoj sedmoj utakmici te se tako plasirala u finale konferencije protiv Miamija, Pierce je na Twitteru objavio status u kojem je dao podršku Celticsima te ujedno zatražio da pobijede Miami:

Pierce nikad nije niti pokušao sakriti da prezire Miami Heat, odnosno sve što je barem malo povezano s LeBronom Jamesom. Bilo je to tako kad je još igrao i vjerojatno će uvijek biti tako.

Također, Pierce je više puta izjavio da je imao bolju NBA karijeru od Dwyanea Wadea, koji je ujedno i najveća ikona franšize Miami Heat.

Latest Posts

NE PROPUSTITE