Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Paul Pierce postao ESPN analitičar

ESPN će u četvrtak službeno objaviti da će se Paul Pierce pridružiti mreži kao analitičar NBA studija. Deseterostruki All-Star i legenda Celticsa koja je u mirovini od prošle sezone, nakon 19 sezona u ligi redovito će se pojavljivati u emisijama “NBA Countdown” i “The Jump”.

Iskusan i razborit, privlačio je mnogo pozornosti kada je rekao da je Kevin Durant nadmašio LeBrona Jamesa kao najbolji igrač u NBA-u nakon druge utakmice finala. U trećoj je dodao dodatni argument svojoj tvrdnji nakon Durantove trice za pobjedu. Naravno, bio je i MVP Finala.

“Volim košarku, cijeli moj život je košarka, tako da je prirodna evolucija u mojoj karijeri i ne mogu dočekati početak sezone”, rekao je Pierce.

U emisiji “NBA Countdown” uz domaćina Michellea Beadlea bit će bivše NBA zvijezde Tracy McGrady, Chauncey Billups i Jalen Rose.

“Paulova analiza odgovara njegovoj osobnosti – on je vrlo iskren, i njegova je energija zarazna. Njegovi uvidi i anegdote o njegovoj legendarnoj karijeri igraju skaču s ekrana i veselimo se njegovoj perspektivi na sljedeću sezonu.”, izjavila je Amina Hussein, producentica za koordinaciju ESPN NBA.

Latest Posts

NE PROPUSTITE