Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Paul Pierce: Povratak u Boston – zašto ne?

U petak se Paul Pierce ponovno vratio u TD Garden gdje je sudjelovao u porazu svojih Brooklyn Netsa protiv Boston Celticsa 91:84 s 10 poena u 33 minute provedene na terenu. Nakon utakmice Pierce je odgovarao na pitanja medija, te se dodirnuo emocija uzrokovanih povratkom u Boston, te moguć povratak u redove Celticsa.

Dugogodišnji kapetan Celticsa ponovno je dočekan kao junak, a iako je u prvom povratku bilo jako puno emocija u cijeloj dvorani, u manjoj količini one su i ovog puta bile prisutne: “Uvijek je emotivno kada se vratiš u dvoranu u kojoj si proveo cijelu karijeru. Prošlog puta onaj počasni video je uzrokovao puno više emocija, ali one su opet bile prisutne. Kad se vratim u ovu dvoranu vidim sve prijatelje i ljude koji su me okruživali godinama i uvijek je, i bit će, emotivno.”

Iako se nekoliko puta spominjala opcija u kojoj bi Pierce sljedeće sezone karijeru nastavio u Clippersima gdje bi se ujedinio s bivšim trenerom Docom Riversom, moguć povratak u organizaciju Celticsa nakon odlaska prošlog ljeta definitivno nije isključen: “Vratio bih se, zašto ne? Možda kao igrač, možda kao trener. Tko zna što nam budućnost nosi, možda ću raditi za Wyca Grousbecka ili Dannyja Aingea. Mnogi igrači ne shvaćaju da je ovo posao i dozvole da ih ponos sputava. Ovdje sam zaradio puno novca, izgradio čvrste veze, osvojio prvenstvo. Zahvaljujem se svima za sve što su učinili za mene. Ne bih mogao biti ljut, zahvalan sam.”

Pierce je osim veze sa Celticsima ostvario vrlo jaku vezu i sa samim gradom Bostonom i vrlo rado bi svoje poslove nastavio tamo: “Volio bih imati svoj posao ovdje u Bostonu, kao na primjer sportski bar. Nitko od velikih Celticsa to nije učinio, a ja sam razmišljao o tome i ne shvaćam zašto ne. Vidite restorane poput Don Shule, restorane Michaela Jordana, a Magic Johnson ima lanac kino dvorana u Los Angelesu. Zašto toga nema ovdje? Toliko povijesti, prvenstava i ljubavi, a nitko to nije učinio. Uvijek ću biti vezan za ovaj grad i uvijek ću mu se vraćati.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE