Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Paul Pierce propušta 2 do 4 tjedna zbog ozljede ruke

Listi ozlijeđenih igrača Brooklyn Netsa pridružio se i Paul Pierce. Očekuje se da će Pierce propustiti dva do četiri tjedna igre zbog frakture ruke, točnije prijeloma treće metakarpalne kosti šuterske ruke. Njegovo mjesto u početnoj petorci preuzet će Alan Anderson koji je to već učinio protiv Memphis Grizzliesa.

Do ozljede je izgleda došlo tijekom prvog poluvremena utakmice Netsa i Houston Rocketsa u petak, u kojoj je momčad iz New York poražena s 19 poena razlike, rezultatom 114:95. Nakon što su na predah otišli s 26 poena zaostatka, trener Netsa Jason Kidd odlučio je u drugom poluvremenu u igri ostaviti samo jednog igrača iz početne petorke, Brooka Lopeza. Pierce je odigrao 15 minuta i postigao dva poena uz šut 1/6 iz igre.

Brooklyn ove godine ima velikih problema s ozljedama, gotovo i da nema igrača na njihovom rosteru koji nije pretrpio neku ozljedu. Trenutno su izvan terena Deron Williams zbog ozljede gležnja, Andrei Kirilenko zbog ozljede leđa i Jason Terry zbog ozljede koljena. Lopez se tek vratio nakon ozljede gležnja, te su on i Kevin Garnett pošteđeni treninga u ponedjeljak. Jedini starter koji je odigrao sve utakmice za Netse ove sezone je Joe Johnson.

Sukladno tome Netsi prikazuju loše igre i trenutno se nalaze na 13. mjestu u Istočnoj konferenciji s omjerom pobjeda i poraza 5-12. Pierce se uklopio u to sivilo i u prosjeku postiže 12,9 poena i 4,9 skoka i 2,8 asistencija dok iz igre puca slabih 37%, a s trice 27%.

Latest Posts

NE PROPUSTITE