Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Paul Pierce u Washington Wizardsima

Nakon samo jedne sezone NBA veteran Paul Pierce odlučio se na odlazak iz Brooklyn Netsa. Novi klub ovog sjajnog košarkaša koji će u listopadu proslaviti 37. rođendan trebao bi biti Washinton.

Associated Press navodi kako su Pierce i Wizardsi dogovorili dvogodišnji ugovor, prema kojem igrač ima pravo odlaska iz kluba nakon prve godine.

Iako Pierceov dolazak u Washington nije službeno potvrđen od strane Wizardsa, dobrodošlicu mu je već putem Twittera poželio John Wall, najveća zvijezda kluba.

Nakon što je prvih 15 sezona svoje karijere proveo u Boston Celticsima, Pierce tako mijenja klub već drugo uzastopno ljeto. Prošle je sezone u Netsima ubacivao prosječno 13,5 koševa po susretu, što mu je bio najslabiji učinak tijekom karijere u kojoj je na prosjeku od 21,3 koša po utakmici.

Podsjećamo, ranije ovog ljeta Netsi su ostali i bez trenera Jasona Kidda koji je otišao u Milwaukee. No, odlaskom Piercea više se prostora otvara Bojanu Bogdanoviću, koji bi početkom nadolazećeg tjedna treba potpisati ugovor i odmah imati značajnu ulogu u igri ekipe.

Latest Posts

NE PROPUSTITE