Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Paul Pierce želi bolju igru momèadi

Paul Pierce je prije sinoænje pobjede Celticsa nad Spursima zatražio od momèadi više truda u utakmicama.

“Momci znaju da se radi o visokom ulogu i ja sam to ponovio i naglasio“, rekao je Pierce. “Sezona je na izmaku i doigravanje je iza ugla. Svima sam dao do znanja kako su ove utakmice važne. U ovo vrijeme sezone morali bi igrati našu najbolju košarku, a to ne radimo. Ne znam je li to zbog toga što veæ mislimo na doigravanje ili nešto drugo, ali moramo shvatiti da su ove utakmice jako važne i to je ono što sam htio ponoviti.”

Pierce je sinoæ odigrao jednu od svojih boljih utakmica ove sezone i pokazao je strast koja kod njega nije viðena u posljednjih nekoliko tjedana. “Pokušao sam voditi svojim primjerom”, kaže Pierce. “Moram samo nastaviti voditi ovu momèad na naèin na koji sam je vodio do sada i nadam se da æemo se tako vratiti na pravi put.”

Trener Celticsa Doc Rivers želi da igraèi manje govore rijeèima, a više dobrom igrom. “Mogli ste znati da æe Paul odigrati tako jer ako tako govoriš onda tako moraš i raditi”, kaže Rivers. “Mislim da nas je Paul oèito vodio u poèetku. Kada je Kevin Garnett napustio igru zbog problema sa prekršajima i trebali smo koševe, tu je došao Paul. Rano je preuzeo utakmicu za nas i to je ono što mi možemo uèiniti. To je divno.”

Celticsi su pobijedili Spurse sa 10 poena razlike rezultatom 107-97, a to im je 5. pobjeda u posljednjih 10 utakmica.

Latest Posts

NE PROPUSTITE