Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Paul: Povratak je bio ispravna odluka

Playmaker New Orleans Hornetsa Chris Paul izjavio je kako je njegov povratak na parkete nakon ozljede koljena bio ispravna odluka iako su šanse momèadi da uðe u doigravanje dosta slabe.

“Igranje košarke je bila moja strast još od malih nogu,” rekao je Paul. “Zbog toga smatram da ako osjeæam da sam dovoljno zdrav da se natjeèem, pomognem svojoj momèadi da pobijedi i jednostavno igram i zabavljam se, onda je to ono što želim uraditi.”

Paul se vratio u sinoænjoj utakmici protiv Cleveland Cavaliersa nakon što je propustio 25 utakmica zbog razdvojenog meniska koljena koji je zahtijevao operaciju.

“S obzirom na preostali broj utakmica imamo priliku mnogo napredovati kao momèad, isprobati razlièite kombinacije igraèa,” rekao je trener i glavni menadžer Hornetsa Jeff Bower. “Èinjenica da je Paulu dozvoljeno da igra je najvažniji faktor. Ne bi smo ga požurivali natrag da to lijeènici nisu odobrili. On je natjecatelj koji želi igrati i prirodno je da želimo zapoèeti njegov povratak u igru ako je ozdravio.”

Hornetsi su izgubili od Cavaliersa rezultatom 105-92, a Paul je za 31 minutu igre ubacio 5 koševa i podijelio 7 asistencija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE