Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Paul preuzeo krivicu zbog poraza od Spursa

Chris Paul imao je priliku sinoæ pogoditi šut za produžetak te tako dati priliku Clippersima da se i dalje bore u seriji protiv Spursa ali nije uspio.

Nakon utakmice potpuno je preuzeo krivnju na sebe za poraz i “metlu” kojom su Clippersi ispali iz ovogodišnjeg doigravanja. U intervjuu nakon utakmice Paul je izjavio: “Zabrljao sam. Donio sam loše odluke. Preuzimam odgovornost na sebe. Iznevjeriti svoje suigraèe u ovakvoj situaciji najteži je dio sezone za mene i sigurno æu neko vrijeme misliti o tome.”

Odmah pored Paula sjedio je i njegov suigraè Blake Griffin koji je kraj doigravanja doèekao s nekoliko šavova na usni ali i s iskustvom koje æe mu sigurno pomoæi u karijeri koja ga èeka. Griffin je stao u obranu svog suigraèa. Izjavio je kako svi mogu vidjeti kakav igraè je Paul zbog naèina  na koji igra, zbog stalne komunikacije sa suigraèima i zbog toga što svi konstantno napreduju igrajuæi s njime.

Oèekuje se da Clippersi uskoro ponude Griffinu produženje ugovora. Takoðer æe odluka o ostanku ili odlasku trenera Vinnyja Del Negra biti donesena vrlo brzo. Clippersi imaju opciju produžiti ugovor s trenerom Del Negrom na još sljedeæu sezonu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE