Tuesday, October 4, 2022

ZADNJE OBJAVE

Paul priznao da Clippersi ne mogu zadržati Bledsoea

Eric Bledsoe, atletični razigravač koji ulazi s klupe Los Angeles Clippersa, u pobjedi nad Memphis Grizzliesima u subotu je zabio 15 poena za samo 18 minuta, a šutirao je savršenih 7/7 iz polja. 23-godišnji igrač je bio jedan od glavnih razloga pobjede Clippersa na otvaranju serije.

- Advertisement -

Chris Paul je u istom susretu zabio 23 poena, uz 7 dodavanja te je bio najbolji igrač momčadi. Međutim, Paul misli da Clippersi Bledsoea neće moći zadržati iduće sezone, a kamoli na duže vrijeme.

“Uživam igrati s njime i mislim da je jedan od boljih bekova lige, ali nema šanse da ga zadržimo i dogodine jer nećemo imati dovoljno novca da ga platimo. On bi već iduće sezone trebao biti startni razigravač neke ekipe”, rekao je Paul.

Paul je polovično u pravu jer Bledsoe ima ugovor do ljeta 2014. godine, ali teško da će ostati toliko dugo u “gradu anđela”. Svi znamo da će Clippersima stizati ponude cijele lige jer Eric ima talenta da bude startni play neke ekipe. Paul je s druge strane, barem po izjavama, odlučio ostati član Clippersa na duže vrijeme te će vjerojatno potpisati produženje ugovora ovo ljeto.

Latest Posts

NE PROPUSTITE