Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pierce: Nadam se igrati do 36. godine

Paul Pierce je ušao u 32. godinu života i to ga je nagnalo da poène prièati o kraju svoje karijere.

“Uvijek sam govorio da mi je cilj igrati do 36. godine, ali moji ciljevi se mogu promijeniti,” kaže je Pierce. “Ugovor mi istièe kada napunim 33, onda æemo vidjeti. Nadam se da æu moæi igrati još tri godine nakon toga, a ako budem u dobroj formi i budem pazio na svoje tijelo, možda æu igrati i dulje. Zapravo neznam. Nisam puno razmišljao o tome. Samo æu igrati pa što bude.”

Piercu æe ugovor ove godine donjeti nešto manje od 19.8 milijuna dolara, a ima pravo izbora hoæe li ostati u momèadi kroz sezonu 2010-11. za nešto više od 21.5 milijuna dolara.

“Možda me udari u glavu,” rekao je Pierce. “Nikada neznaš. Za sada još nisam siguran. Možda ostavim svoje opcije otvorene. Što ako odu Kevin Garnett, Ray Allen i Rasheed Wallace? Što ako svih zamijene? Želite da budem ovje sa momèadi koja æe ostvariti 15 pobjeda? To sam veæ uèinio.”

Pierce je svih svojih 11 NBA sezona proveo u Boston Celticsima i bio je èlan poèetne petorke u 810 od 813 odigranih utakmica, u kojima je ostvario prosjeke od 23 poena, 6 skokova i 4 asistencije za 37 minuta igre po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE