Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Peja Stojakoviæ u Dallasu

Bilo je samo pitanje vremena kada æe Peja Stojakoviæ i službeno postati igraè Mavericksa, a to se danas napokon dogodilo.

Dallas je trebao napraviti mjesta u svome rosteru, a to su uèinili tako što su poslali mladog centra Alexisa Ajincu u Toronto Raptorse. Ajinca je u Dallasu nastupio u 10 utakmica, te je bio na prosjeku od 2.9 koševa, 1.7 skokova u 7.5 minuta po utakmici.

S tim tradeom su omoguæili dolazak Stojakoviæa, koji se ove sezone dosta muèi sa ozljedama, te mu je ovo veæ treæa momèad ove sezone, nakon New Orleans Hornetsa i Toronto Raptorsa. Nastupio je u samo 8 utakmica, 6 za Hornetse, te dvije za Raptorse. Ukupno je na prosjeku od 8.1 koša, 1 skoka i 1 asistencije i 14 minuta po utakmici.

Peja je od danas Maverick, i vrijeme je za njegovo pogaðanje dalekometnih šuteva protiv loših deèki”, izjavio je predsjednik Dallasa Mark Cuban.

Meðutim, brojne ozljede nisu bile dobar razlog za nepotpisivanje, a ranjeni Mavericksi u njemu vide solidnog šutera koji æe pridonijeti širini klupe.

Latest Posts

NE PROPUSTITE