Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pelicansi iznenadili Raptorse, odlična predstava Oklahome

Prvi susret večeri u kojem smo imali prilike gledati samo 3 utakmice odigrali su Toronto Raptorsi i New Orleans Pelicansi. Iako su igrali bez svog najboljeg igrača Anthonyja Davisa, Pelicansi su stigli do pobjede ne teškom gostovanju u Torontu (95:93). Do slavlja ih je odveo Tyreke Evans koji je zabio 26 poena te pogodio šut za pobjedu sekundu prije kraja utakmice. Treba naglasiti i odličnu partiju centra Alexisa Ajincae koji je zabio 22 poena za 33 minute igre.

Nakon četiri poraza zaredom na gostujućim parketima, Oklahoma je sinoć pokazala o kakvoj se napadačkoj mašini radi kada sve stvari kliknu. Momčad Thundera je sinoć s lakoćom svladala Orlando Magic (127:99), a čak sedam igrača je zabilo 10 ili više poena. Kao momčad su šutirali odličnih 58 posto, a već u prvom poluvremenu su zabili 79 poena. Najbolji u redovima pobjednika je bio Kevin Durant koji je zabio 21 poen, uz 11 skokova i 8 dodavanja za samo 27 minuta na parketu.

Zadnji susret večeri donio nam je laganu pobjedu aktualnih NBA prvaka San Antonio Spursa protiv Utah Jazza (89:69). Momčad Utah Jazza je odigrala najgoru napadačku utakmicu sezone, dok je kod Spursa najbolji pojedinac bio centar Aron Baynes koji je zabilježio double-double učinak (12 poena, 11 skokova).

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE