Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pelicansi potvrdili: Ryan Anderson izgubljen za ovu sezonu

New Orleans Pelicansi potvrdili su kako neće moći računati do kraja sezone na jednog od važnijih igrača Ryana Andersona. Anderson je van parketa još od siječnja i neće se vraćati ove sezone.

Pelicansi su ionako udaljeni od borbe za doigravanje te će vrlo brzo i matematički ostati bez ikakve šanse. Trenutno drže 12. poziciju na Zapadu s omjerom 30-40, a osmoplasirani Phoenix Sunsi su na omjeru 42-29 te je jasno kako momčad iz New Orleansa odrađuje svoje posljednje utakmice ove sezone.

U njima neće biti krilnog igrača Ryana Andersona, inače drugog strijelca momčadi s 19,8 poena te drugog skakača sa 6,5 skokova u prosjeku po susretu. Bolji od Andersona samo je Anthony Davis s prosječno 21,8 poena i 10,5 skokova.

Anderson je ove sezone odradio tek 22 susreta, a van parketa je još od siječnja kada je u sudaru s Geraldom Wallaceom zaradio ozljedu vrata. Oporavak nije prošao kako se očekivalo i Anderson će 8. travnja biti podvrgnut operativnom zahvatu te započeti s rehabilitacijom kako bi spreman dočekao novu sezonu.

Liječnici Pelicansa pokušali su zaliječiti ozljedu bez operativnog zahvata kroz terapiju i odmor, no na kraju je odlučeno kako će se operacija ipak morati obaviti kako bi oporavak bio potpun.

Latest Posts

NE PROPUSTITE