Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Penny Hardaway: “Još uvijek mogu igrati”

Svojevremeno je Penny Hardaway bio pravo osvježenje u NBA ligi. Bio je playmaker koji je imao sve, visinu, atleticizam, pregled terena, šut… i kojem su se predviðali mnogi uspjesi.

Ipak, ono što je trebala biti blistava karijera igraèa koji je imao potencijal za prsten prvaka i mjesto u Košarkaškoj kuæi slavnih, unazaðena je cijelim nizom ozljeda koje su mu karijeru odvele u drugom smjeru, ali ju i skratile.

No, u dobi od 39 godina Hardaway traži još jedan povratak u NBA ligu. Smatra da ima dovoljno iskustva, ali i sposobnosti biti zamašnjak s klupe.

“Ne radi se o novcu, saèuvao sam ga i imam ga dovoljno. Bog me time blagoslovio. Radi se o tome da ja obožavam ovu igru” kaže i dodaje:

“Osjeæam da zaslužujem priliku, no imam 39 godina i to je ono što prvo svima upada u oèi. Nitko ne obraæa pažnju na to da ja još uvijek mogu igrati.”

Na vrhuncu svoje moæi, prije no što su ga ozljede napale, Hardaway je bio igraè za dvadesetak poena i šest-sedam asistencija po utakmici. Najbolje igre pružio je u dresu Orlanda, a igrao još za Phoenix, New York i Miami. Bio je èetverostruki sudionik All-Star utakmica i dva puta èlan najbolje petorke lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE