Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kendrick Perkins odbio Celticse

Startni centar Boston Celticsa, Kendrick Perkins, je odbio ponudu Boston Clticsa za produženje ugovora. Navodno se radi o ponudi od 30 milijuna dolara za naredne 4 godine.

Izgleda kako æe 26-godišnji Perkins prièekati kraj sezone u nadi da æe mu tržište slobodnih igraèa na ljeto dodatno povisiti cijenu. Nesumnjivo je da æe interes za ovog odliènog obrambenog igraèa biti velik. Naime, veæ su se èule glasine kako æe ga pokušati dovesti Miami Heat, kojem je pozicija centra najslabija toèka u momèadi. Meðutim, pitanje je koliki ugovor æe mu Miami, optereæen plaæanjem “velike trojke”, moæi ponuditi.

Ove sezone je Perkins odigrao tek zadnjih sedam utakmica Boston Celticsa nakon povratka poslije teške ozlijede koja ga je zadesila u prošlogodišnjem velikom finalu protiv Los Angeles Lakersa. Premda Perkins nije posebno uèinkovito ofenzivno oružje (6,0 koševa i 8,6 skokova u prvih 7 utakmica; 10,1/7,6 prošle sezone), upravo njegove defenzivne kvalitete mnogi vide kao ono što je Celticsima u posljednje dvije utakmice finalne serije nedostajalo u namjeri da se okite drugim naslovom prvaka u zadnje tri godine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE