Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pet stvari o Gregu Odenu

Za jednog od najboljih igraèa u NCAA-u protekle godine i jednog od najperspektivnijih mladih igraèa ove godine, Grega Odena, može se reæi da ga sreæa ove sezone nije pratila.

Greg koji je roðen 22. sijeènja. 1988. u Buffalou, New Yorku, svoje ime izgradio je igrajuæi u NCAA košarci na koledžu Ohio State University, kojeg je upisao sezone 2006./07. Poèetkom te sezone Oden je morao proæi operaciju desnog zgloba ruke, no nakon povratka na teren je pokazao svoj talent te sljedeæe godine izašao na draft. Kao prvi pick izabrali su ga Portland Trail Blazersi, nadajuæi se kako æe on dovesti njihov klub na vrh. No Greg stvarno nije imao sreæe te ga je ozljeda koljena u tome prekinula. Zbog operacije problematiènog desnog koljena i rehabilitacije Oden nije imao šansu da zablista u NBA-u. Stoga vam donosimo izjave nekih njegovih kolega i suigraèa, kako ne biste zaboravili na njega.

Nisam vidio puno igraèa koji su na terenu tako opaki i uporni, a van terena, u osobnom živtu mirni i povuèeni. Greg je odlièan deèko možda i jedan od najboljih koje æe te upoznati van terena, ali kada stupi na teren, nije važno tko ste, njegov prijatelj, roditelj, brat…On æe vas ‘progutati‘.
James Jones (Portland Trail Blazers)

“On je drugaèiji, ima drugaèiju osobnost i mislim da je to vidljivo. Ali je stvarno otvoren momak i zabavan za družiti se.”
LaMarcus Aldridge (
Portland Trail Blazers)

“On je stvarno velika ‘blesava’ faca. Možda zaboravite da ima samo 19 godina, jer kada ga pogledate daje dojam osobe od 30 godina. Stvarno je opušten.”
Jarrett Jack (Portland Trail Blazers)

“Greg je jedan od najsmiješnijh ljudi koje sam ikad upoznao. Èini se da je smiren i tih, ali je stvarno veliki zabavljaè.”
Channing Frye (Portland Trail Blazers)

“Svi znamo da je Greg veliki radnik. Rehabilitacija i oporvak od godine dana je za njega veliki izazov. Nikada nije bio van terena i bez igranja doliko dugo. Tako da ga pokušavamo motivirati i natjerati ga da misli pozitivno, kako bi se spremio za sljedeæu sezonu.”
Nate McMillan (trener Portland Trail Blazersa)

Latest Posts

NE PROPUSTITE