Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Phil Jackson: Možda se vratim iduæe sezone

Najtrofejniji košarkaški trener u NBA povijesti Phil Jackson, gostujuæi u emisiji Real Sports televizije HBO, najavio je moguænost povratka na klupu jer “možda ima nešto interesantnog posla”.

Jackson, koji je kao trener osvojio 11 naslova prvaka, te još dva kao igraè, povukao se na kraju sezone 2010./2011. s klupe Los Angeles Lakersa. Mediji u Sjedinjenim Državama špekulirali su s njegovim imenom u kontekstu New Yorka Knicksa èiji je dres nosio kao igraè, te s njima i osvojio dva naslova poèetkom sedamdesetih. No, na koncu je privremeni trener Mike Woodson zadržan kao trajno riješenje na klupi sastava iz Madison Square Gardena

“Ja svakako ne bih prihvatio taj posao, to je sigurno. Roster Knicksa je nespretan jer se ti igraèi meðusobno ne uklapaju. Amar’e Stoudemire mora igrati u toèno odreðenom sustavu da bi bio pravi, a Carmelo Anthony mora više i brže dodavati loptu. Svaka akcija se prekine kada lopta doðe u njegove ruke”, komentirao je Jackson.

“Ne interesira me niti posao u Orlandu jer je predaleko od mog doma u Montani, ali možda se pojavi kakva druga interesantna opcija”, poruèio je Jackson.

Latest Posts

NE PROPUSTITE