Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Phil Jackson ne vjeruje u Miami

Trener Los Angeles Lakersa Phil Jackson nikad nije bio sramežljiv u razgovoru sa novinarima, a to se posebno odnosi na komentiranje suparnièkih ekipa i igraèa. Tako je izjavio kako misli da æe Boston Celticsi osvojiti naslov na Istoku, a samim time kritizirao Miami Heat, govoreæi kako misli da ne mogu funkcionirati kao ekipa.

“Ja mislim da se Heat ne može približiti Bostonu, jer mislim da su kao ekipa puno slabiji od Celticsa. Iako imaju tri izvanserijska igraèa, Boston ima dobro posloženu momèad, sa velikom širinom, te sa pravilnom raspodjelom minuta i odmaranjem mogu pobijediti svakoga, a samim time i Miami, kojeg su izmeðu ostaloga veæ pobijedili dva puta.”

Ovo nije prvi puta da Jackson kritizira momèad sa Floride. Kada je Miami na poèetku sezone igrao dosta loše, te imao omjer 9 – 8, Phil se javno oèitovao o sigurnosti posla Erika Spoelstre, trenera Miamija.

Ipak od tada je Miami malo posložio kockice u svojoj ekipi i poèeo pobjeðivati, što ih je na polovici sezone dovelo u borbu za Celticsima za prvo mjesto Istoka.

Nema sumnje da æe komentari Phila Jacksona samo dodatno motivirati igraèe Heata (ali i Bullsa i Magica, koji nikako ne mogu biti sretni što Phil samo dvije ekipe spominje kao pretedente za naslov), te æe pokušati opovrgnuti ove izjave. A možda se poklope kockice pa svoju osvetu ostvare u velikom finalu protiv Lakersa. Ili je to ipak predaleko?

Latest Posts

NE PROPUSTITE