Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Phil Jackson nezadovoljan napadom Knicksa

New York Knicksi su okupili momčad s puno velikih imena za ovu sezonu. S time su povećali i apetiti momčadi, ali i očekivanja navijača. No, zasad je situacija daleko od bajne u New Yorku jer se nalaze na omjeru 3-4, ali navijače može zabrinuti slaba igra.

Phil Jackson nije sretan s napadom New York Knicksa – pogotovo s „triangle“ napadom. Također, neki igrači Knicksa su pokazali nezadovoljstvo napadom jer se osjećaju da im takav ne pristaje po stilu igre. Većinom Derrick Rose koji je najviše uspio koristeći pick and roll“, izjavio je Ian Begley s ESPN-a.

Jeffu Hornaceku očito treba vremena da posloži „kockice“ te da Knicksi počnu igrati onako kako bi trebali. Međutim, problem je što nije on jedini kojeg se pita kako će igrati, barem što se napada tiče, jer Phil Jackson je ipak svojih 11 prstena izgradio na triangle napadu.

Najvjerojatnije će se napad posložiti u nadolazećim tjednima zbog velikog broja ofenzivno talentiranih igrača, ali puno veći problem za Knickse je obrana. Ako njom uspije ovladati Hornacek, playoff će se ponovno igrati u „Velikoj Jabuci“.

Latest Posts

NE PROPUSTITE