Saturday, November 26, 2022

ZADNJE OBJAVE

Phil Jackson od ranije želi Jruea Holidaya u Knicksima

Od kako je dobio mandat u New York Knicksima, prekaljeni Phil Jackson je želio u par navrata da dovede razigravača New Orleans Pelicansa Jrue Holidaya.

- Advertisement -

Nije jasno da li su se od tada njegovo mišljenje i želja za dovođenjem Holidaya promijenili.

Holiday će ovog ljeta postati nezaštićeni slobodni igrač, pa će moći prihvatiti najbolju ponudu. Ukoliko bi ga New York i dalje bude želio, svakako će morati dobro platiti zbog porasta salary capa.

Naime, ovog ljeta New York ostaje bez dvojice svojih razigravača Derricka Rosea i Brandona Jenningsa kojima također ovog ljeta prestaje ugovor, te bi oni mogli neometano otići negdje drugdje.

- Advertisement -

Zato će Knicksi morati barem jednog playa ovog ljeta dovesti. Hoće li to biti Holiday ostaje nam da vidimo u srpnju kada počne free agency.

Ove sezone dvadesetšestogodišnji Holiday postiže 14,4 poena, 7,3 asistencije, 3,7 skoka i 1,2 ukradene lopte za 31 minut koliko u prosjeku igra na dosadašnje 21 utakmice.

U dosadašnjoj NBA karijeri je igrao za Philadelphia Sixerse četiri godine, a nakon što je na draftu 2013. godine zamijenjen u New Orleans Pelicanse ovo mu je četvrta sezona za njih.

Latest Posts

NE PROPUSTITE