Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Phil Jackson od ranije želi Jruea Holidaya u Knicksima

Od kako je dobio mandat u New York Knicksima, prekaljeni Phil Jackson je želio u par navrata da dovede razigravača New Orleans Pelicansa Jrue Holidaya.

Nije jasno da li su se od tada njegovo mišljenje i želja za dovođenjem Holidaya promijenili.

Holiday će ovog ljeta postati nezaštićeni slobodni igrač, pa će moći prihvatiti najbolju ponudu. Ukoliko bi ga New York i dalje bude želio, svakako će morati dobro platiti zbog porasta salary capa.

Naime, ovog ljeta New York ostaje bez dvojice svojih razigravača Derricka Rosea i Brandona Jenningsa kojima također ovog ljeta prestaje ugovor, te bi oni mogli neometano otići negdje drugdje.

Zato će Knicksi morati barem jednog playa ovog ljeta dovesti. Hoće li to biti Holiday ostaje nam da vidimo u srpnju kada počne free agency.

Ove sezone dvadesetšestogodišnji Holiday postiže 14,4 poena, 7,3 asistencije, 3,7 skoka i 1,2 ukradene lopte za 31 minut koliko u prosjeku igra na dosadašnje 21 utakmice.

U dosadašnjoj NBA karijeri je igrao za Philadelphia Sixerse četiri godine, a nakon što je na draftu 2013. godine zamijenjen u New Orleans Pelicanse ovo mu je četvrta sezona za njih.

Latest Posts

NE PROPUSTITE