Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Phil Jackson odbio trenersku klupu Brooklyn Netsa

Kako piše New York Post, iduće sezone na trenerskoj klupi NBA momčad Brooklyn Netsa neće sjediti 67-godišnji Phil Jackson, makar su trajali ozbiljni pregovori te dvije strane.

Trener koji je u karijeri osvojio čak jedanaest NBA naslova prvaka tijekom ovog tjedna je vodio pregovore s Mikhailom Prokhorovim, bogatim vlasnikom Netsa, ali je ipak odbio njegovu ponudu koja je, navodno, bila golema. Javnosti nije poznata cifra, ali mediji su spremno pisali o tome da bi Jackson, da je prihvatio, postao najplaćeniji trener u povijesti NBA lige.

Brooklyn je ove sezone po prvi puta u ligi igrao pod tim, novim imenom, te je izborio doigravanje. No, prije samo nekoliko dana Netsi su pali u seriji protiv Chicaga (4-3), a odmah nakon toga je otkaz dobio dotadašnji trener Brooklyna P. J. Carlesimo.

Inače, Jackson ima još nekoliko ponuda na stolu, a navodno je najozbiljniija, nakon ovog odbijanja, ona Detroit Pistonsa koji su očigledno još uvijek “u igri” za prosavljenim trenerom Chicaga iz Jordanovog vremena i L.A. Lakersa, iz vremena Bryanta i O’Neala. Detroit želi Jacksona kao trenera, ali i kao klupskog savjetnika.

Latest Posts

NE PROPUSTITE