Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Phil Jackson potvrdio da nema želju vratiti se na klupu

Jedan od najboljih i najtrofejniji NBA trener, Phil Jackson jučer se okupio sa srednjoškolskim kolegama u Willistonu, gdje su proslavili 50 godina mature, a tom je prilikom odgovorio i na nekoliko pitanja okupljenih novinara.

Jackson, osvajač 11 prstenova prvaka u ulozi trenera Chicago Bullsa i Los Angeles Lakersa, održao je kratku press konferenciju tijekom koje je potvrdio da više nema namjeru vraćati se u ulogu trenera neke NBA ekipe.

“Nemam namjeru vraćati se treniranju ekipa”, izjavio je 67-godišnji Jackson. “Još uvijek se oporavljam od višestrukih operacija.”

Zbog problema sa zdravljem je odustao od treniranja, a čini se da se situacija nije puno popravila jer još uvijek ima problema s leđima, a na ovoj je priredbi morao doći sa štakom kako bi lakše hodao.

Još se govorio o svojoj srednjoj školi i gradu koji se uvelike promijenio, ali mjesta je bilo i za još jedan odgovor vezan uz NBA ligu. Na pitanje o tome protiv koje mu je ekipe bilo najteže, Jackson je rekao:

“Uvijek je najteže bilo protiv Detroit Pistonsa. Kada sam došao u Chicago imali smo nekoliko teških obračuna s njima.”

Završetkom prošle sezone velik je broj NBA momčadi otpustio trenera te su mnogi zazivali njegovo ime, no očito je kako Jackson više nema namjeru vratiti se treniranju nego želi poboljšati svoje zdravstveno stanje kako bi lakše mogao uživati u više nego zasluženoj mirovini.

Latest Posts

NE PROPUSTITE