Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Phil Jackson razmatra razmjenu izbora prve runde drafta

Nakon završetka najgore sezone u povijesti ove organizacije, New York Knicksi su se već okrenuli prema ljetu i ovogodišnjem draftu. New York Knicksi su ovu sezonu završili s omjerom 17-65, te tako bili druga najgora ekipa ove sezone, imali su jednu pobjedu više od Minnesota Timberwolvesa.

Phil Jackson kao pravi poslovni čovjek razmatra sve opcije prije početka naredne sezone, te pokušava napraviti što je trenutno najbolja opcija za New York. Tako da je i ovogodišnji pick prve runde „stavljen u izlog“ i čekaju se ponude mogućih razmjena tijekom ljeta. Na draft lutriji, New York ima 55.8 % šanse za dobiti top tri pick, te 38.7 % šanse za dobiti jedan od prva dva picka. O tome uvelike ovisi što će New York napraviti, zadržati pick i uzeti mladog talentiranog igrača, te s njime krenuti u rebuilding ili će probati pick sastaviti u trade i pokušati dovesti dokazanog igrača, te tako ubrzati proces.

Iako ove godine draft nije toliko jak kao i prošle godine, ima nekoliko odličnih i potencijalnih all star igrača među kojima su Jahlil Okafor, Karl-Anthony Towns, D’Angelo Russell i Emmanuel Mudiay. Također bi trebali spomenuti i našeg Maria Hezonju koji bih mogao biti visoki pick, ako se prijavi na draft ove godine.

Phil Jackson po informacijama bliskim klubu ipak više preferira zadržavanje picka i tako uzeti jednog od gore navedenih igrača. Vjerujemo da će Jackson napraviti dobru odluku i polako vratiti New York u vrh NBA lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE