Tuesday, October 4, 2022

ZADNJE OBJAVE

Phil Jackson razmatra razmjenu izbora prve runde drafta

Nakon završetka najgore sezone u povijesti ove organizacije, New York Knicksi su se već okrenuli prema ljetu i ovogodišnjem draftu. New York Knicksi su ovu sezonu završili s omjerom 17-65, te tako bili druga najgora ekipa ove sezone, imali su jednu pobjedu više od Minnesota Timberwolvesa.

- Advertisement -

Phil Jackson kao pravi poslovni čovjek razmatra sve opcije prije početka naredne sezone, te pokušava napraviti što je trenutno najbolja opcija za New York. Tako da je i ovogodišnji pick prve runde „stavljen u izlog“ i čekaju se ponude mogućih razmjena tijekom ljeta. Na draft lutriji, New York ima 55.8 % šanse za dobiti top tri pick, te 38.7 % šanse za dobiti jedan od prva dva picka. O tome uvelike ovisi što će New York napraviti, zadržati pick i uzeti mladog talentiranog igrača, te s njime krenuti u rebuilding ili će probati pick sastaviti u trade i pokušati dovesti dokazanog igrača, te tako ubrzati proces.

Iako ove godine draft nije toliko jak kao i prošle godine, ima nekoliko odličnih i potencijalnih all star igrača među kojima su Jahlil Okafor, Karl-Anthony Towns, D’Angelo Russell i Emmanuel Mudiay. Također bi trebali spomenuti i našeg Maria Hezonju koji bih mogao biti visoki pick, ako se prijavi na draft ove godine.

Phil Jackson po informacijama bliskim klubu ipak više preferira zadržavanje picka i tako uzeti jednog od gore navedenih igrača. Vjerujemo da će Jackson napraviti dobru odluku i polako vratiti New York u vrh NBA lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE