Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Phil Jackson se vraća u Lakerse?

Prema pisanju novinara Sportsneta, Michaela Grangea, postoji opcija da se Phil Jackson vrati u Los Angeles Lakerse, ali ovoga puta kao predsjednik košarkaških operacija. Naime Jackson je proveo 11 godina kao glavni trener Los Angeles Lakersa, te za to vrijeme osvojio 5 NBA naslova s njima.

Nagađa se da bi Jackson mogao biti prvi kandidat za to mjesto u Lakersima, jer je suvlasnica Lakersa, Jeanie Buss, njegova zaručnica, te bi Jackson trebao biti zamjena za njenog brata, Jima Bussa, kojeg navijači krive za loše rezultate kluba.

Jackson i dalje ima ugovor s New York Knicksima, kojega je potpisao 2014. godine u trajanju od 5 godina, ali zbog trenutnog stanja, nije za isključiti opciju da će ga se vlasnik Knicksa, James Dolan, riješiti ako vidi da Knicksi ne idu prema naprijed.

Također je u medije izašla informacija da Dolan već neko vrijeme gleda na GM-a Toronto Raptorsa, Masaia Ujirija, kao mogućeg kandidata za isti položaj u Knicksima, poslije Jacksona. Iako je trenutno to teško zamisliti, jer je Ujiri napravio odličan posao u Torontu, te ga ni oni neće pustiti tako lako. Također Ujiri se krije iza dva tradea, zbog kojih danas navijači Knicksa žale, a to je trade Carmela Anthonyja, gdje su poslali sve svoje mlade igrače, te trade za Andreu Bargnanija, koji se pokazao kao vrlo loš trade za ekipu New York Knicksa.

Dovoljno o Ujiriju govori podatak da je i ove godine jedan od kandidata za nagradu Executive of the year, koju je već osvojio 2013. godine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE