Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Phil Jackson vjeruje da se Lakersi mogu plasirati u playoff

Najtrofejniji NBA trener svih vremena, Phil Jackson, i dalje vjeruje da se momčad s kojom je osvojio 5 naslova NBA prvaka i dalje može kvalificirati za doigravanje ove sezone.

“Ja i dalje vjerujem da Lakersi mogu izboriti doigravanje. Možda bi se trebalo dogoditi prosvjetljenje da im obrana napokon dođe u red, a talenta imaju”, smatra Jackson.

Lakersi su izgubili posljednjih 5 utakmica, te su s omjerom 15-20 tek 11. momčad na Zapadu, s pet utakmica zaostatka za Denverom i Portlandom koji dijele osmu poziciju.

Situaciju u momčadi je prokomentirao i trener Mike D’Antoni:

“Ako možemo zadržati energiju i očuvati jedinstvo momčadi, onda da, možemo napraviti što god želimo i možemo ući u doigravanje i podići se iz ponora. Ali to ne smijemo napraviti samo ponekad, jednom u tjednu ili u jednoj četvrtini od njih 3 ili 4. To jednostavno ne možemo napraviti.”

Kako nas povijest uči, Lakersi bi morali pobijediti u otprilike 70% preostalih utakmica da bi se kvalificirali u doigravanje.

“Mislim o tome svaki dan”, rekao je Steve Nash nakon poraza od San Antonia. “Moramo brzo napraviti neke promjene. U velikim smo problemima i moramo naći načina da se izborimo za 48 pobjeda u sezoni.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE