Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Phil Jackson žali za Jaeom Crowderom

Nedavno se Phil Jackson osvrnuo na svoje vrijeme provedeno u New York Knicksima. Tada je otkrio svoju najveću pogrešku koju je napravio. U razmjeni s Dallas Mavericksima, gdje je poslao Tysona Chandlera, on je odbio Jaea Crowdera.

Jackson je u intervjuu rekao kako je u toj razmjeni u kojoj je poslao Chandlera i Raymonda Feltona imao izbor, uz Shanea Larkina, Josea Calderona, Waynea Ellingtona i Samuela Dalemberta mogao je uzeti Crowdera, ili ono što je on na kraju odabrao – izbor u drugoj rundi na draftu. Rekao je kako mu se sviđao Crowder, ali kako nije mislio da će dobiti neku minutažu iza Carmeloa Anthonyja pa je uzeo pick s kojim je izabrao Cleanthonyja Earlyja. Rekao je kako unatoč izostancima kroz prošle dvije sezona, Early može postati vrijedan igrač za Knickse. Na kraju je rekao kako svi uče na pogreškama.

Crowder je, otkako je prešao u Celticse, postao jedan od najboljih defenzivnih igrača u NBA ligi. Uz odličnu obranu, Crowder je koristan i u napadu. Prošle sezone je u prosjeku zabijao po 14,2 koša po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE