Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Philadelphia napravila razmjenu s Warriorsima

Nova razmjena “pala” je noæas u NBA ligi izmeðu Golden State Warriorsa i Philadelphia 76ersa. Od sljedeæe æe sezone dres 76ersa nositi sjajni šuter Dorell Wright.

Warriorsi su odluèili oèistiti nešto prostora pod salary capom te su poslali Dorella Wrighta u 76erse, a za uzvrat æe dobiti draft prava na Edina Bavèiæa, koji je izabran na draftu 2006. godine 56. izborom, ali još nije zaigrao u NBA ligi, te jednu trade iznimku u vrijednosti od 4 milijuna dolara. Golden State je veæ duže vremena tražio ekipu u koju bi mogao poslati Wrighta i konaèno su uspjeli u svojim namjerama.

Razmjena još nije službeno provedena jer se èeka da Philadelphia prvo amnestira Eltona Branda, a zatim æe i službeno Wright biti mijenjan u 76erse.

Wright je prvih 6 godina svoje profesionalne karijere proveo kao èlan Miami Heata, a zatim je posljednje dvije sezone nastupao u dresu Golden State Warriorsa. U Warriorsima je dobio pravu priliku za igru te je tijekom dvije sezone prosjeèno bilježio 13,8 poena i 5 skokova po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE