Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Philadelphia želi razmijeniti Okafora

Budući da je uloga Jahlila Okafora sve više smanjena, njegovi predstavnici i Philadelphia 76ersi surađuju kako bi pronašli prikladno odredište mladom centru, barem po pisanju ESPN-a.

Trener Sixersa Brett Brown informirao je u petak lokalne medije kako je Okafor trenutačno izvan rotacije. Trenutno je u momčadi gužva na centarskim pozicijama, tu su povratnik Joel Embiid i novopridošli Amir Johnson.

Sixersi do utorka moraju donijeti odluku hoće li iskoristiti opciju da Okaforu produže ugovor na još godinu dana. Kako trenutno stvari stoje do toga neće doći, budući da momčad našeg Darija Šarića aktivno traži gdje bi ga mogli razmijeniti.

Okafor, koji je bio vrlo profesionalan te je strogo radio na svom tijelu tijekom ljeta, je zdrav i prvi put u nekoliko zadnjih godina u odličnoj formi, a jedino što ga koči je nedostatak minuta.

Okafor je igrao samo u jednoj od pet utakmica svoje momčadi u tekućoj sezoni, u kojoj je za 22 minute na parketu zabilježio 10 poena, devet skokova i dva bloka. Njegova statistika je potonula iz prve sezone igranja u drugu zbog nedostatka vremena igranja.

Trećem izboru drafta 2015. godine fale minuta igranja, kako bi pokazao svu raskoš svoga talenta, koju nesumnjivo posjeduje, a što će zasigurno pokazati u ekipi koja mu pruži priliku.

Latest Posts

NE PROPUSTITE