Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Philadelphia želi vratiti Iversona

Prièa o umirovljenju Allena Iversona, jednog od najboljih strijelaca u povijesti košarkaške NBA lige, mogla bi dobiti senzacionalni obrat.

Naime, novinar FoxSportsa Stephen A. Smith, preko kojeg je Iverson u srijedu i objavio kako se povlaèi, donio je vijest kako Philadelphia 76ersi ozbiljno razmišljaju vratiti svoju nekadašnju zvijezdu.

Iverson je najsvjetlije trenutke karijere zapoèete 1996. godine imao upravo u dresu 76ersa, svog prvog kluba u NBA karijeri s kojim je 2001. igrao veliki finale najjaèe svjetske lige. Pet godina kasnije je otišao u Denver, u nastavku karijere je zaigrao i za Detroit, da bi ove sezone prešao u Memphis. No, za Grizzliese je odigrao samo tri utakmice u kojima nije bio starter što ga je nagnalo da napusti klub i objavi odlazak u mirovinu.

Smith je citirao neimenovani izvor iz Philadelphije koji je potvrdio da i treneri i uprava žele vratiti 34-godišnjeg Iversona. Drugi izvor, kojeg Smith naziva Iversonovim èovjekom od povjerenja, izjavio je kako je i popularni “The Answer” zainteresiran za povratak.

Philadelphia je vrlo loše startala u ovu sezonu, ima omjer pobjeda i poraza 5-11, s time da je trenutno na pet poraza u nizu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE