Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Philadelphia uvjerljiva protiv Bucksa

U jednoj od ranijih utakmica veèeri Philadelphia je uspjela svladati Milwaukee Buckse i time je ostvarila svoju treæu uzastopnu pobjedu, odnosno devetu u posljednjih 10 susreta. Konaèan rezultat glasio je 94:82.

Nakon dvije uzastopne pobjede nad Washington Wizardsima, Sixersi su ostvarili i treæu uzastopnu pobjedu. Ponovno  im je obrana bila vrlo dobra i još uvijek nisu primili više od 100 poena još od otvaranja sezone protiv Portlanda, kada su izgubili 103:107. U napadaèkom djelu pružili su ono što se od njih oèekivalo i predvoðeni Holidayom uspjeli su upisati svoju 10. pobjedu sezone.

Igraèi Philadelphije nešto su bolje ušli u susret, no Bucksi, za koje je igrao i Andrew Bogut, uspjeli su se tijekom prvog poluvremena držati veoma blizu protivnicima. Iako su domaæini, igraèi Philadelphije, tijekom druge èetvrtine imali i 12 poena prednosti (42:30), Bucksi do kraja poluvremena smanjuju zaostatak na samo 4 poena.

Susret su domaæi košarkaši uspjeli prelomiti u drugoj polovici treæe èetvrtine, kada su uspjeli zaredati nekoliko realiziranih napada i predvoðeni Spencerom Hawesom koji je u ovoj èetvrtini postigao 9 poena, uspjeli su se do ulaska u posljednji dio igre odvojiti na 14 poena razlike. Bogut i Jennings pokušali su vratiti svoju momèad u igru, ali ipak je Philadelphia uspjela mirno susret privesti kraju.

Veæ smo navikli da Philadelphia ima veæi broj igraèa sa dvoznamenkastim brojem poena, veèeras su ih imali èetvoricu, a najbolji su bili Holiday s 24 poena te Andre Iguodala s 21 poenom i 7 skokova.

Nakon što je propustio utakmicu s Dallasom, Bogut se vratio u sastav Bucksa bio njihov najbolji igraè na terenu sa 20 poena i 11 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE