Sunday, June 4, 2023

ZADNJE OBJAVE

Phoenix dovodi Türkoglua i Childressa

Prošle su sezone košarkaši Phoenixa bili najugodnije iznenaðenje u NBA ligi, a potkrijepili su to ulaskom u finale Zapadne konferencije gdje su namuèili buduæe prvake LA Lakerse (4-2).

No, tijekom ovog ljeta uslijedila su dva šoka za njihove navijaèe. Prvo je s mjesta generalnog menadžera otišao Steve Kerr, “stvoritelj” ove momèadi, a potom je kao slobodan igraè prema New Yorku otišao Amare Stoudemire, nominalno drugi igraè kluba.

Ipak, Phoenix ne bi trebao upasti u novu lošu sezonu, a donekle se potvrda toga može izvuæi iz dvije informacije koje dolaze iz Arizone. Naime, sasvim je blizu Phoenix potpisivanja dvojice igraèa – Turèina Hidayeta Türkoglua i Amerikanca Josha Childressa.

Turkoglu je prošle sezone igrao u Torontu, no igrao je daleko slabije nego prije dvije sezone kada je predvodio Orlando do velikog NBA finala. Phoenix bi trebao dobiti ovog krilnog igraèa mijenjajuæi ga za Leandra Barbosu i Dwaynea Jonesa.

Childressa æe, pak, dobiti od Atlante. Ovaj takoðer krilni igraè je posljednje dvije sezone igrao u Olympiacosu, ali prava na njega polaže i dalje Atlanta. Childress je ogranièeni slobodni igraè, a kako je Atlanta mnogo novaca potrošila na potpisivanje Joea Johnsona, odluèila je ovog igraèa bujne frizure poslati prema Arizoni.

Latest Posts

NE PROPUSTITE