Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Phoenix i Washington žele Williamsa

Minnesota Timberwolvesi na ovogodišnjem draftu imaju drugi pick. No nije tajna da nisu pretjerano uzbuðeni zbog istoga. Razlog tome leži u tome što je kao drugi izbor predviðen krilni igraè sveuèilišta Arizona, Derrick Williams. Kako baš tu poziciju zauzimaju njihova dva najbolja mlada igraèa, Kevin Love i Michael Beasley, ne èude glasine da se sprema razmjena.

Prema amerièkim izvorima, najzainteresiraniji klubovi za nabavku drugog izbora su Pheonix Sunsi i Washington Wizardsi, koji posjeduju 13., odnosno 6 izbor drafta. Vukovi bi željeli dovesti veteransko pojaèanje pod košem što, istina, dva gore navedena tima ne mogu ponuditi. Naèin je da Sunsi u hladnu Minnesotu pošalju Robina Lopeza koji, istina, nije veteran, ali teško da bi se takva ponuda mogla odbiti.

Drugi postoji u vidu Marcina Gortata, poljskog centra koji je u Arizonu stigao sredinom ove sezone u velikoj razmjeni iz Orlanda, te pokazao da se na njega može raèunati. Nije tajna da je baš on prvi odabir generalnom menadžera Wolvesa Davida Kahna.

Williams je na svojoj drugoj godini imao prosjek od 18 koševa i 8 skokova po utakmici, te je vodio svoje sveuèilište do final eighta gdje su poraženi od kasnijeg prvaka Connecticuta 65-63.

Izvjesno je da ga mnoge momèadi žele, tako da æe Kahn imati slatke muke.

Latest Posts

NE PROPUSTITE