Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pierce, Garnett i Rivers napuštaju Boston?

Prema pisanju američkih medija, možda se sprema “raspad” košarkaškog NBA kluba Boston Celticsa, kako u igračkom tako i u trenerskom smislu.

Prema pisanju nekolicine analitičara i kolumnista NBA lige legenda Bostona Paul Pierce (36) spreman je pregovarati sa zainteresiranim stranama, a nagađa se da bi najzainteresiraniji klub bio losanđeleski – Clippers.

Ukoliko Pierce odluči napustiti klub, u tom bi slučaju i sudbina trenera Doca Riversa došla pod znak pitanja. Naime, Rivers ima opciju u ugovoru, koji mu vrijedi još tri sezone, da svakoga ljeta ima pravo pregovarati s drugim klubovima.

S obzirom da su otpustili trenera Vinnyja Del Negra, Clippersi iskaču kao prvi kandidati za angažiranje Riversa, pogotovo ukoliko u svoje redove dovedu i Piercea, s kojim trener ima poseban odnos. Ako Boston napuste Pierce i Rivers, postoje velike šanse da u mirovinu ode Kevin Garnett, koji na svojim leđima već ima 37 godina.

Treba naglasiti da će se i Clippersi naći u neugodnoj situaciji s obzirom da će ponajbolji igrač Chris Paul postati slobodan igrač ovoga ljeta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE