Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pierce: Garnett mi je sve, želim da se vrati

Boston Celticsi doživjeli su poraz od Miami Heata 101:88 u noæašnjoj sedmoj utakmici finala Istoka i time okonèali svoju sezonu. To je možda bila i posljednja utakmica “velike trojke” u Bostonu tako da su izjave igraèa nakon poraza bile veoma emotivne.

Kapetan Bostona Paul Pierce je na pitanje novinara o Kevinu Garnettu “otvorio dušu” i priznao koliko mu je Garnett znaèio u karijeri.

“On mi je bio sve u karijeri, njegova prisutnost u svlaèionici, želja za pobjeðivanjem, odluènost i vodstvo”, zapoèeo je Pierce. “Kevin je promijenio kulturu u Bostonu, od treninga do samih utakmica. Uèinio je da se svi osjeæaju važnima, od momaka koji nam dodaju loptu na treninzima do kuhara i vozaèa aviona. Zaista je bilo nevjerojatno igrati u istoj ekipi s njime.”

Buduænost je neizvjesna što se tièe ostanka Garnetta u Bostonu jer njegov ugovor je istekao i kao slobodan igraè može birati u kojoj æe ekipi nastaviti svoju karijeru. Što se Piercea tièe on nije imao dvojbe, želi Garnetta u Bostonu i iduæe sezone.

“Bilo bi sjajno kada bih završio karijeru zajedno s Kevinom. Imam još nekoliko godina važeæi ugovor s Bostonom i ne znam što æe se dogoditi. Nadam se da æe ga vodstvo ekipe uspjeti vratiti, možda dodati još po koje pojaèanje kako bi otišli do kraja. Ukoliko se budemo morali rastati, bilo je to sjajno putovanje.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE