Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pierce i Garnett: Zanima nas samo naslov prvaka

Legenda Boston Celticsa i od naredne sezone novi igrač Brooklyn Netsa, Paul Pierce jučer je tijekom druženja s medijima izjavio kako ga ne zanima ništa osim osvajanja naslova prvaka u sljedećoj NBA sezoni. Gotovo identičnih razmišljanja bio je i Kevin Garnett, koji je također ostavio neizbrisiv trag u dresu Bostona.

Svi već znaju kako su Pierce, Garnett i Jason Terry preselili nakon kraja prošle sezone iz Bostona u Brooklyn, te da su tijekom ljeta brojni igrači Netsa i Knicksa putem medija vršili gradske obračune oko toga tko je najbolja ekipa u New Yorku. Pierce je jučer izjavio kako ga takvi okršaji ne zanimaju previše, svoj fokus je stavio samo na jednu stvar

“Iskreno, osvajanje divizije pored Knicksa mi ništa ne znači. Došao sam ovdje osvojiti naslov prvaka. Ne znam ni koliko smo puta u Bostonu osvojili diviziju Atlantic. To ništa ne znači, ništa ne dobijete ako ste prvi u diviziji”, izjavio je Pierce i još jednom pokazao da će njegovo iskustvo i usmjerenost prema ostvarenju najvećeg cilja, što dijeli i Kevin Garnett, biti veliki dodatak momčadi Netsa.

Brojne ekipe se nadaju osvajanju naslova sljedeće sezone te smo već pisali da to žele Durant i društvo, Howard i društvo, Bryant i društvo, Rose i društvo te naravno LeBron i društvo. Njima možemo pridodati još nekoliko ekipa, uključujući i Netse, što bi trebalo značiti da će sljedeća sezona biti vrlo neizvjesna i uzbudljiva.

Netsi su jučer otkrili da je njihov moto za sljedeću sezonu “sve što treba”, u smislu da će napraviti sve što treba kako bi osvojili naslov prvaka.

“Došli smo ovdje osvojiti naslov prvaka”, izjavio je Kevin Garnett. “To je jedini razlog zašto smo došli u Brooklyn. Mislim da naša očekivanja i naši ciljevi nadilaze ciljeve svih ostalih ekipa.”

Sličnih su razmišljanja bili i Deron Williams te Joe Johnson. Ekipa je prepuna zvijezda i sjajnih igrača koji “na papiru” izgledaju kao jedni od glavnih favorita za naslov, no sve će se stvari rješavati na parketu, a kako će ondje izgledati vidjet ćemo krajem mjeseca, kada započinje nova NBA sezona. Netsi prvu utakmicu sezone igraju protiv Clevelanda u gostima 30. listopada.

Latest Posts

NE PROPUSTITE