Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pierce ne napušta Celticse

Paul Pierce je prije nekoliko dana iskoristio opciju u ugovoru kojom je postao slobodan igraè iako je imao još jednu sezonu za odigrati u Bostonu. No navijaèi Celticsa nisu dugo brinuli jer je danas Pierce pristao na uvjete novog èetverogodišnjeg ugovora.

Iako se detalji ugovora još ne mogu znati, vjerojatno æe Pierce dobiti ugovor s garantirane prve tri godine, a o èetvrtoj æe odluèivati vodstvo Celticsa. Pierce je prvo raskinuo ugovor i sada potpisao novi kako bi pomogao i sebi i svojoj ekipi. Prema prošlom ugovoru zaraðivao je preko 21 milijun dolara godišnje a novi ugovor æe mu donositi nešto manje novaca, pretpostavlja se oko 15 milijuna godišnje.

Nakon što se trener Doc Rivers vratio, sada je i Pierce potvrdio svoju vjernost Keltima. Moguæe je da æe to ubrzo napraviti i Ray Allen te æe “Velika trojka” biti ponovno na okupu i još nekoliko puta napasti naslov NBA prvaka.

Pierce je cijelu svoju karijeru proveo u zelenom dresu, a vrlo je izvjesno da æe ju ondje i završiti. Sljedeæa sezona æe mu biti 13. po redu, a do sada je u cijeloj karijeri ostvarivao prosjeène uèinke od 22 poena, 6 skokova i 3,8 asista po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE