Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pierce privlaèi interes brojnih ekipa, moguæ njegov odlazak?

Uslijed lošeg starta Celticsa na poèetku ove sezone s omjerom pobjeda i poraza 4-8, vodstvo ekipe primilo je jedno glavno pitanje od veæine NBA klubova. Pitanje se odnosi na kapetana Celticsa Paula Piercea i moguænost njegovog odlaska iz Bostona.

Isto pitanje postavljaju i ogorèeni navijaèi Celticsa – je li vrijeme za rebuilding ekipe?

Celticsi su izgubili 5 utakmica za redom, nakon poraza od Oklahome postalo je jasno da nisu više atletièni, duboke klupe, talentirani i dobri kao što se smatralo. Mnogi timovi se zanimaju za Piercea i vodstvu tima dolaze brojna pitanja na ovu temu, kao i hoæe li se Celticsi raspasti.

Ovog ljeta Danny Ainge se odluèio na još jedan pokušaj s ovom grupom, možda i jedan više nego što je trebalo. No, razmjenom Kendricka Perkinsa i nepotpisivanjem Tonyja Allena uèinio je temelje za potpunu izmjenu ekipe.

Ray Allen i Kevin Garnett su u zadnjoj godini ugovora te su zanimljivi materijali za razmjenu i otvaranju mjesta u ekipi. Pierce u ugovoru ima ovu godinu plus 15,3 milijuna za iduæu te je pitanje koja æe ekipa pristati na igraèa u godinama s velikom plaæom.

Ostatak ove sezone nam možda ne ponudi odgovore, ali iduæa sezona je onda vrijeme za velike promjene u Bostonu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE