Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pippen: James je možda i najbolji košarkaš svih vremena!

Zanimljivu izjavu koja æe sigurno uzrokovati mnoge polemike i rasprave u NBA svijetu javnosti je iznio šesterostruki osvajaè NBA prstena s Chicago Bullsima, Scottie Pippen. Svima je jasno da je uz Michaela Jordana Pippen bio najvažnija karika Bullsa u pohodu na naslove, te je izjava koju je dao za ESPN Radio nakon prolaska Miamija u veliko Finale veoma iznenaðujuæa.

”Michael Jordan je definitivno najbolji ‘scorer’ svih vremena, ali moram reæi da je LeBron James vjerojatno najbolji igraè koji je ikada igrao košarku. On može postiæi koš kad želi, ali uvijek drži suigraèe ukljuèene u igru. Svi moraju biti maksimalno koncentrirani u obrani jer kad je LeBron na parketu svatko vam bez problema može zabiti koš. Uz to što je toliko dominantan u napadaèkom dijelu, on može igrati odliènu agresivnu obranu i dominirati utakmicom.”

Jamesa su mnogi ove sezone prozivali upravo Pippenom zbog toga što je došao u ”Wadeovu momèad”, ali James doigravanje odraðuje na vrhunskom nivou i preuzeo je sve konce igre Miamija u svoje ruke, te je ujedno i glavni krivac što æe se Miami ponovno u velikom Finalu nakon pet godina susresti s Dallasom. Tijekom 15 utakmica ovogodišnjeg doigravanja James je na prosjeku od 26 poena, 8,9 skokova i 5,5 asistencija od utakmici. Na kraju si možemo postaviti pitanje: Tko je u Miamiju Jordan, a tko Pippen? O tome nekom drugom prilikom, a do tada oèekujte odgovor Jordana koji  æe nadamo se uskoro stiæi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE