Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Pistonsi dobili novog predsjednika

Detroit Pistonsi ovoga su ljeta doživjeli najveæe promjene u NBA ligi. Nakon promjene vlasnika i glavnog trenera, na red je došla i promjena predsjednika.

Novi predsjednik Pistonsa je Dennis Mannion, koji ima veliko iskustvo u voðenju profesionalnih ekipa. Prethodne tri godine bio je na èelu MLB ekipe Los Angeles Dodgersa, a prije toga bio je ukljuèen u rad NHL ekipe Colorado Avalanche kao i NBA ekipe Denver Nuggets.

“Detroit je nevjerojatan sportski i zabavni grad i èast mi je što mi se pružila ova prilika”, izjavio je Mannion. “Radujem se radu za Detroit Pistonse, pružit æemo sve što možemo kako bi priuštili uzbudljivo iskustvo svima koji doðu na utakmice.”

Pistonsi su ovime napravili i posljednju izmjenu u restrukturiranju ekipe. Prvo je kalifornijski milijarder Tom Gores postao novi vlasnik ekipe, a zatim je Lawrence Frank zamijenio Johna Kuestera na poziciji glavnog trenera ekipe.

Nakon rješavanja vlasnièke strukture te nakon završetka lockouta bit æe vrijeme za sastavljanje momèadi koja bi trebala vratiti Pistonse na stare staze slave. Prošla sezona bila je za zaborav, više se pisalo o incidentima unutar ekipe nego o rezultatima i zasigurno æe novo vodstvo Pistonsa imati pune ruke posla kako bi to izbrisali i vratili navijaèima osmjeh na lice.

Latest Posts

NE PROPUSTITE